Elysion Nettverk

Nettverket er Elysions service til våre kunder, medlemmer og venner, hvor vi anbefaler og formidler ulike faglige aktører sine egne tilbud av diverse varer & tjenester med høy standard. Elysion Nettverk er rett og slett din garanti mot ikke “å bli lurt”. Alle foreningens støttemedlemmer får 10% avslag (uavhengig av andre typer rabatter) på alle våre nettverkstilbud.

Det er mye forskjellig å finne på det åpne markedet og alt er dessverre ikke av samme kvalitet. Hvis du derimot har god erfaring med noen av Elysion sine aktiviteter og tilbud, og anerkjenner nivået det operers på, vil vårt nettverk være en sikkerhet for deg, i det du da kan være trygg på at hva du får igjen fra partnere i nettverket er like bra som hva Elysion ellers yter.

Samtlige av tilbyderne på denne listen er anerkjent som del av Elysion Nettverk, som betyr at de er genuine og serøse aktører. Du kan forvente deg det samme av dem som du opplever gjennom Elysion sine egne tilbud. Du vil derfor finne dem involvert i ulike av foreningens avdelinger (som Agora, Akademia og Events).

Vi lar nemlig ikke hva som helst av eventer, varer & tjenester innen åndsdannelse, estetikk, helse- & velvære slippe til i nettverket, men tillater bare det som er verdig, effektivt og virkningsfullt – og som dessuten utføres av dyktige, fagutdannede, ansvarlige og erfarne aktører. Det sies at det tar ca. 10 år å mestre noe på ekspertnivå. De fleste tilbydere i nettverket har 10 til 20 års ekspertise, og er dermed ikke døgnfluer eller dilettanter, men derimot lidenskapelige sjeler som brenner for sitt fag.

  • Alle gir deg rabatt på sine varer og tjenester om du er medlem eller støttemedlem i Foreningen Elysion.
  • De vil også prioritere deg som kunde/klient/pasient/elev om det er varemangel, kø eller plassmangel.
  • I tillegg vil du ikke behøve å opprette ny kundeprofil om du benytter deg av deres nettjenester, i det alle tilbydere i nettverket anvender seg av samme database. Med andre ord, er du allerede innmeldt gjennom en av foreningens tilbud eller en av nettverkets tilbydere, kan du ganske enkelt logge inn med samme profil på andre nettsider i nettverket.
  • Du vil også kunne se i nyhetstrømmen på din side når du er innlogget (hos en av Elysion sine tilbud eller en av nettverkets tilbydere) hva som skjer i nettverket forøvrig, samt spesialtilbud, ledige timer, kommende aktiviteter, m.m.

Liste over Elysion Nettverk: Kommer

Alle instruktører, trenere, behandlere, terapeuter, foredragsholdere, skribenter, konsulenter og andre typer profesjonelle aktører vi formidler, er godkjent av Elysion Akademia for å kunne presenteres. Slik kvalitetsikrer vi de faglige aspekter ved vårt nettverk.

Avdelingsleder og kontaktperson for Elysions nettverk: KRISTIN